Standaard opties voor nieuwe cliënten

Standaard taal en locatie

Bij Beheer -> Algemeen -> tabblad Algemeen -> Standaard taal en standaard locatie kan worden ingesteld welke taal en locatie standaard geselecteerd zijn bij het aanmaken van een cliënt of cliëntgebruiker. Deze optie kan tijdens het aanmaken worden overschreven door een andere optie.

Gebruiker zonder inlog gegevens aan maken

Bij Beheer -> Algemeen -> tabblad Beheer -> "Gebruiker zonder inloggegevens kunnen aanmaken" kunt u kiezen of het mogelijk is gebruikers zonder inloggegevens aan te maken. Wanneer u dit toestaat kunt u vervolgens de standaard instelling kiezen, welke kan worden overschreven bij het aanmaken van de gebruiker.

Let op! Als een gebruiker eenmaal inloggegevens heeft ontvangen kan er niet meer worden ingesteld dat deze niet (meer) mag inloggen.