Niet automatisch verbreken van de portal verbinding

Je kunt ervoor kiezen als kantoor om je gebruikers de optie te geven de portal verbinding open te houden tot zij zelf uitloggen. Zo wordt je na een periode van inactiviteit niet automatisch gevraagd opnieuw in te loggen.

Dit is om veiligheidsredenen niet aan te raden voor gebruikers die op een gedeelde computer werken en is standaard dan ook niet ingeschakeld.

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

Opmerkingen

Mogelijk gemaakt door Zendesk