Adresgegevens invoeren voor het kantoor of de vestiging

Navigeer naar Beheer > Kantoor > Adresgegevens.

Het e-mail adres van de afzender en het websiteadres voor standaard e-mail notificaties uit de portal worden hier vandaan gehaald.

Wanneer je een Twitter stream op het dashboard wil tonen kan je hier het gewenste Twitter account toevoegen; tevens is een verwijzing naar Linkedin mogelijk.

LET OP:

Als je LinkedIn in je browser heb geopend en je logt niet uit dan blijft er een sessie openstaan waardoor je niet via de portal kan inloggen. Wanneer je uitlogt op LinkedIn kan je weer via de portal inloggen en werkt het zoeken weer.