Versie 4.1.111

Features

• Koppeling met Worksite DMS
  • Implementatie NT12 (XBRL/SBR Nederlandse Taxonomie 2018)
  • Als kantoorbredebeheerder is het nu mogelijk om in te stellen dat clientgebruikers geen e-mail ontvangen over een verlopen deadline.
    • Let op: Het is vanaf deze release niet meer mogelijk om de volgende opties in te stellen in de oude layout, deze zijn verplaatst naar de nieuwe layout.
      • E-mailherinnering standaard aan
      • SMS-herinnering standaard aan
    • Deze zijn nu te vinden in de nieuwe layout onder Beheer > Mijn kantoor > Accordering - Herinnering / Deadline

Bugfixes

• Klanten kunnen in de portal niet meer bestaan met tegelijk een RSIN en een BSN
    • Let op: Vanaf deze release geven wij een Soap Foutmelding terug zodra er een cliënt wordt ingeschoten/bewerkt die een RSIN en een BSN hebben. Ook is het niet meer mogelijk om dit te doen met de import functie in de portal.
  • Probleem opgelost wanneer een gebruiker een herinnering krijgt om iets te accorderen terwijl hij/zij niet mag accorderen
  • Fout opgelost die optrad bij het aanmaken van een OB suppletie 2014
  • Fout opgelost die optrad bij het downloaden van bestanden met selecteer alles in dossier
  • Een tekstuele fout opgelost in het pop-up scherm voor invullen van het mobiele nummer bij het inloggen