Versie 4.1.106

Features

• In de koppeling met Innolan alure wordt het RSIN (fiscale nummer) niet meer afgeleid van het BTW nummer.

Bugfixes

• Er is een probleem opgelost waarbij kantoorgebruikers zonder rechten op het beheren van mededelingen deze alsnog zagen.
  • Een validatiefout werd in sommige gevallen niet goed getoond in het overzicht met verzonden documenten. Dat is in deze release opgelost.
  • Er is een probleem opgelost waarbij het veld "geautoriseerd door" niet meer werd opgeslagen bij de cliënt.
  • Downloaden/Verplaatsen/Hernoemen/Verwijderen van bestanden in Dossier Online werkt in deze release weer naar behoren.
  • Er is een probleem opgelost waarbij de cliëntgebruiker al inloggegevens kreeg terwijl het geplaatste document eerst nog geautoriseerd moest worden door een kantoorgebruiker.
  • Terugkoppeling naar Unit4 Fiscaal Gemak werkt weer goed voor vervangen documenten.
  • Er is een probleem opgelost waarbij de te verwerken documenten link op het dashboard een foutmelding gaf voor een kantoorgebruiker.

Kleine verbeteringen

• Als een kantoorgebruiker een definitieve jaarrekening plaatst en hij/zij heeft autorisatierechten, dan moet het document alsnog geautoriseerd worden.