Versie 4.1.103

Mogelijkheid om 06-nummer van kantoorgebruiker te verbergen op dashboard van cliënten

Niet iedere kantoorgebruiker wil dat zijn 06-nummer te zien is voor cliëntgebruikers. Daarom kan de kantoorgebruiker nu zelf zijn of haar nummer afschermen voor de cliëntgebruiker. Hoe? Zie onderstaande afbeelding.

Kleine wijzigingen

• Bij ondertekening van een SBR Assurance wordt nu de 'naam' van de ondertekenaar opgenomen in het informatieveld.
  • Aangepaste foutmelding in Dossier Online wanneer er geen toegang is of een niet-bestaande map wordt benaderd.

Bugfixes

• In dossier view: de foutmelding 'Er is een onbekende fout opgetreden' wordt niet meer gegeven bij het invoeren van een speciaal teken in een bestandsnaam.
  • Geen invalide XBRL meer bij een portalnaam van meer dan 30 tekens.
  • De widget accorderingsmeldingen was niet zichtbaar als je geen rechten had voor de module Dossier Online, maar wel voor Accordering Online. Dit is verholpen.
  • Probleem opgelost met betrekking tot bepaalde notatie van mobiel nummer.
  • Cliënt heractiveren vanuit prullenbak werkt weer naar behoren.
  • De naam van een vestiging wordt weer goed getoond onderin mails die worden verzonden vanuit Client Online (denk aan: accordering, herinnering en intrekken).
  • Niet langer onterechte herinneringen over verlopen PKI certificaten.