Hoe schoon ik de widget Fouten bij verzending/deponering op het dashboard op?

Op het bureaublad worden foutieve verzendingen weergegeven. Klik op een van de documenten en je wordt omgeleid naar het overzicht met alle fouten in Accordering Online.

Mogelijkheid 1: verwerk het document

Wanneer het document ergens verderop in het verzendproces is afgekeurd (bijvoorbeeld omdat de KvK het document niet goed kon verwerken), vink dan het document aan en klik in de actiebalk op verwerkt.

Mogelijkheid 2: vink het document aan als 'op andere wijze verzonden'

Wanneer mogelijkheid 1 niet beschikbaar is, dan is het document direct bij verzending al afgekeurd en niet pas verderop in het proces. In dat geval krijgt u de knop 'Document verwerkt' niet te zien in de actiebalk.

Open het verzendrapport van het document en vink bovenaan het vinkje 'Dit document is op een andere wijze verwerkt' aan.

Conclusie

Met een van beide manieren kunt u voor iedere verzendfout het overzicht opschonen.