Versie 4.1.98

Inloggegevens verstrekken aan cliëntgebruikers die nog geen inloggegevens hebben wanneer voor haar cliënt een stuk ter accordering geplaatst wordt

Vink het vinkje bij de blauwe pijl aan om aan te geven dat een cliëntgebruiker zonder inloggegevens automatisch inloggegevens moet ontvangen wanneer er voor hem een document ter accorderin geplaatst wordt. De cliëntgebruiker ontvangt op dat moment dus voor het eerst een e-mail vanuit Client Online met daarin zijn gebruikersnaam en wachtwoord en moet direct een document accorderen.

Nieuws uit eigen rss feed in de portal kunnen beheren en weergeven

Standaard wordt Client Online gevuld met nieuwsberichten die door PinkWeb worden meegeleverd. Het is mogelijk om in plaats daarvan een eigen nieuwsfeed in te laden. Deze nieuwsfeed moet zijn opgemaakt als RSS. Onderstaand waar dit kan worden ingesteld.

CO4: Kantoorbeheerder kan theme & logo voor vestigingen instellen

Wanneer u een enterprise abonnement of een brandpack heeft, dan kunt u per vestiging een eigen logo / lay-out instellen.

Koppeling met DigiOffice dossier

Client online dossier koppeling met DigiOffice realiseren

Link naar document in dossier notificatie DigiOffice

Documenten en aangiftes uploaden naar DigiOffice

Verwijderen van een cliëntgebruiker is onmogelijk

Foutmelding: XBRL invalide na opstellen OB Suppletie over 2015

Accountview GO SSO logt niet automatisch in.