Versie 4.1.97

Actie 'op andere wijze verzonden' opnemen in verzendrapport

In het verzendrapport is bij een foutief verzonden document de mogelijkheid gekomen om hem aan te merken als 'op andere wijze verwerkt'. Dit overschrijft de status 'FOUT', om het overzicht op te schonen.

herinneringsnotificatie te accorderen doc: uitbreiden met clientnamen wanneer meerdere personen moeten accorderen en wie er nog moet accorderen

Aanpassing 'telling' aantal 'nieuwe' documenten in Meldingen-widget

Datum deadlines voor loonheffingen 2017 kloppen niet

Bugfixes

Na 3x invoer fout wachtwoord kan ik geen nieuw wachtwoord opvragen

CO4: dossier als clientgebruiker niet kunnen downloaden

CO4: Bepaalde kredietrapportages geven na het accordering een foutmelding bij deponering.