Versie 4.1.99

Clientgebruikers in bulk kunnen voorzien van inloggegevens

Wanneer het volgende vinkje is aangevinkt:

Dan is het mogelijk om gebruikers aan te maken zonder inloggegevens. Vervolgens is het mogelijk om in één keer voor meerdere gebruikers inloggegevens te verstrekken (zie onderstaand plaatje).

CO4: Validatieinformatie en deponeerinformatie uitbreiden in verzendrapport

Wanneer een document niet succesvol is verzonden, dan kan nu in de nieuwe lay-out de validatieinformatie worden opgevraagd.

Een clientgebruiker zonder inloggegevens aan kunnen maken

Wanneer onderstaand vinkje is aangezet, dan is het nu mogelijk om in de wizard voor het aanmaken van een cliëntgebruiker (nieuwe lay-out) een cliëntgebruiker aan te maken die nog niet mag inloggen.

Jaar formaat om documenten te filteren bij Accordering overzicht aanpassen

Het volgende filter is vernieuwd:

'Vrij zoeken' op Overzicht Accordering: nauwkeuriger maken

Het zoekfilter in het overzicht accordering werkt nu beter.

Bevestigingsmelding (groene melding) moet blijven staan als een gebruiker er een actie op onderneemt

Geslacht particuliere client kunnen insturen via CRM soap

Reset van wachtwoord naar kantoorgebruiker toont cliëntnaam in mail

Personeel & Salaris SSO logt niet automatisch in.

E-mail intrekken bij autorisatie word niet verstuurd

Onterechte clientnaam in herinneringsmail

Documenten die via de functie 'niet geaccordeerde xbrl verzenden' worden doorgezet komen niet aan in D3