Hoe koppel ik met Exact Online?

Volg de volgende stappen om de koppeling met Exact Online in te stellen.

Stap 1: activeer de koppeling

Ga naar Beheer -> Instellingen -> Algemeen, tabblad 'Koppelingen' en zet een vinkje achter 'Activeer de Exact Online koppeling:'. (Bestaat er al een koppeling met Exact Online uit het verleden dan zal het vinkje al aan staan en is het alleen nodig om de inloggegevens in het pop-up venster in te voeren nadat er op 'Leg verbinding' is gedrukt.)

Stap 2: kies een kantoorgebruiker waarmee de documenten worden klaargezet op het portaal

Stap 2: kies een kantoorgebruiker waarmee de documenten worden klaargezet op het portaal

Kies uit het drop down menu een kantoorgebruiker die gebruikt wordt voor het klaarzetten van de aangiften. Let op dat dit een kantoorbrede beheerder is die toegang heeft tot alle clienten.

Stap 3: voer gebruikersgegevens van Exact Online in

Stap 3: voer gebruikersgegevens van Exact Online in

Voer nu de inloggegevens van de Exact Online gebruiker in en klik onderaan de pagina op 'Opslaan'

Stap 4: ga opnieuw naar de pagina met de instellingen voor de koppeling en klik op 'Leg verbinding'.

Stap 4: voer nogmaals gebruikersgegevens in pop-up venster

Na het klikken op 'Leg verbinding' verschijnt dit pop-up venster. Vul hier nogmaals eenmalig de inloggegevens in van de Exact Online gebruiker en klik op 'Login'.

Stap 5: toestemming geven om toegang te krijgen tot de gegevens in Exact Online

Stap 5: toestemming geven om toegang te krijgen tot de gegevens in Exact Online

Druk nu op 'toestaan' om de portal toegang te geven tot de gegevens in Exact Online. Vervolgens kan het pop-up venster gesloten worden. De koppeling is nu gereed!